Recruitment

Solutions

HIRE5 maakt het recruitmentproces sneller, slimmer, transparanter en kosten besparend. Op deze manier wordt altijd de beste HIRE gemaakt!

De HIRE5 aanpak

Voor het aantrekken van talent dient een passende strategie te worden ontwikkeld, de juiste tools worden ingezet en de processen optimaal te worden ingericht.

HIRE5 heeft een model ontwikkeld welke bestaat uit vijf verschillende fases die het volledige recruitmentproces beslaan. Elke fase is essentieel en onlosmakelijk verbonden aan elkaar. Het proces begint bij het verkennen van de doelgroep, arbeidsmarkt en processen en eindigt met het verbinden van talent aan de organisatie. Door het optimaal inrichten van de fases ontstaat er een efficiënt, transparant en kostenbesparend recruitmentproces. De oplossingen van HIRE5 kunnen los, gecombineerd of als integrale aanpak worden ingezet. De arbeidsmarkt verandert continu, het neerzetten van een recruitmentproces is daarom geen eenmalige positionering maar een continuproces. HIRE5 biedt altijd maatwerk en is gericht op een duurzame aanpak om het recruitmentproces te verbeteren. Daarnaast is onze aanpak snel, transparant, slim en verleidelijk!

Welke recruitmentoplossing past het beste bij uw organisatie?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact op!