Employer

Branding

Profiteer van een mooi werkgeversmerk.

Een onderscheidend werkgeversmerk versterkt de positie van een organisatie op de arbeidsmarkt. Om die reden verdient Employer Branding prioriteit binnen het recruitmentproces. Door middel van een goed werkgeversmerk kunnen sollicitanten zien hoe fijn het is om voor deze organisatie te werken, welke kernwaarden de medewerkers verbinden en zorgen voor het wij-gevoel.

Door hiermee naar buiten te treden wordt er gebouwd aan een sterk werkgeversmerk wat zich onderscheid ten opzichte van de concurrentie. Enkel de meest gedreven sollicitanten worden zo aangetrokken!

Employer Value
Proposition

De identiteit van uw organisatie.

Het startpunt van recruitment is Employee Value Propostion (EVP). Wat heeft de organisatie te bieden aan (toekomstige) werknemers? Bij EVP gaat het namelijk ook – en steeds vaker vooral - om de persoonlijkheid en waarden van de organisatie. Door het kunnen benoemen van deze waarden wordt de organisatie op de kaart gezet met een krachtig, opvallend en aantrekkelijk bedrijfsimago. Hierdoor wordt de kwaliteit van de ontvangen sollicitaties naar een hoger niveau getild en zullen deze waardes doorslaggevend zijn in de keuzes van (toekomstige) werknemers. HIRE5 ondersteunt graag bij het uitwerken van deze werknemerswaarde (EVP) en legt gezamenlijk de basis voor de toekomstige Employer Branding strategie. Met een goede EVP worden sollicitanten aan getrokken die perfect passen in de organisatie. Daarnaast helpt het ook om de juiste werknemers binnen de organisatie te behouden. Een win-win situatie dus!

Werken-bij site

Website met meetbaar resultaat, optimale candidate journey, employer branding en online marketing

Een werken-bij site is een website speciaal gemaakt voor uw organisatie waarop het mogelijk is om vacatures te plaatsen en te laten zien wat het werken bij uw organisatie bijzonder maakt (Employer Brand). Een werken-bij site vergroot de online zichtbaarheid van de vacatures en daarmee het aantal geschikte sollicitanten dat zich bij uw organisatie aanmeldt. Een bijkomend voordeel is dat de hele reis van een sollicitant kan worden gevolgd en meetbaar wordt gemaakt, wat bijdraagt in het optimaliseren van het recruitmentproces. HIRE5 is gespecialiseerd in het vormgeven en inrichten van een impactvolle werken-bij site voor organisaties. Een sfeervolle werken-bij site betrekt de kandidaten meteen bij de organisatie en biedt kansen om uw organisatie op een originele manier op de kaart te zetten. Met onze kennis en die van onze partners, zorgt HIRE5 voor het complete plaatje (site)!

Welke recruitmentoplossingen past het beste bij uw organisatie?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact op!