Recruitment

Optimaliseer het recruitmentproces door alles uit de sollicitatie te halen

Een succesvolle recruitmentstrategie bestaat uit verschillende elementen. Het werkgeversmerk en jobmarketing zorgen voor de boodschap en de zichtbaarheid onder de gewenste doelgroepen. Het resultaat daarvan zijn waardevolle sollicitaties. De Recruitmentoplossingen van HIRE5 zijn er op gericht om uit de sollicitatie ook echt de daadwerkelijke HIRE te kunnen doen.

Wij kunnen hierin volledig of gedeeltelijk ondersteunen en adviseren, aansluitend op de behoefte. We benutten het potentieel optimaal en zetten een geweldige candidate experience neer!

Recruitment
support

Wij nemen het werk uit handen

In de huidige arbeidsmarkt mag het niet gebeuren dat een sollicitatie onnodig lang in de procedure blijft liggen. Snel, efficiënt en enthousiast behandelen van de sollicitaties is key om tot een succesvolle hire te komen. Onze recruiters zijn opgeleid om invulling te geven aan de procedure met als doel de sollicitanten te binden en de beste Candidate Experience te geven, vol overtuiging en energie. Ze houden vinger aan de pols en zorgen er voor dat u volledig wordt ontzorgd met een maximaal rendement en inzicht in conversies!

Talent sourcing

Sta in contact de (latente) arbeidsmarkt

Niet altijd in staat om talent te vinden en te binden in deze arbeidsmarkt? Talent Sourcing is een verzameling van activiteiten die nodig zijn om talent op de arbeidsmarkt te identificeren en deze te kunnen benaderen op het moment dat er een vacature binnen uw organisatie ontstaat. Talent Sourcing wordt ook ingezet om ervoor te zorgen dat talent uw benadert wanneer hij of zij van baan wil veranderen. Talent Sourcing is een wervingsmethode voor organisaties die te maken hebben met vacatures met een hoge wervingscomplexiteit, vacatures die uit ervaring niet makkelijk ingevuld worden. HIRE5 neemt dit tijdrovende werk uit handen zodat u zich kunt focussen op uw kerntaken!

Gamification
& profiling

Capaciteiten en competenties zeggen meer dan een cv

Als werkgever wil je zoveel mogelijk zekerheid over toekomstige medewerkers, of deze nu flexibel of vast wordt ingezet. Meer inzicht in de persoonlijkheid, competenties, drijfveren en intelligentie maken het profiel compleet en voorspellen het toekomstige succes. Door middel van onze tools testen we desgewenst ook op vaardigheden en kunnen sollicitanten met gamification worden voorbereid op hun toekomstige baan. Uiteindelijk met de beste match als resultaat!

Interim
Recruiter

Verhoogt de kwaliteit van de HIRE

De Recruiters van HIRE5 zijn opgeleid om binnen uw organisatie het gehele, of een deel van, het recruitmentroces te implementeren, optimaliseren en waarborgen. Recruitment is een complex vak waarbij kennis wordt gevraagd van de arbeidsmarkt, branding, search, candidate journey, technologieën en selectiemethodes. De Interim Recruiter zal zijn/haar directe kennis tijdelijk of vast voor uw organisatie kunnen inzetten. Met deze expertise en een groot netwerk kan de Interim Recruiter in een kort tijdsbestek tot potentiële kandidaten voor uw organisatie komen. De Interim Recruiter op locatie maakt gebruik van tal van oplossingen die HIRE5 heeft ontwikkeld en is direct betrokken bij uw organisatie. Uiteraard heeft de Interim Recruiter toegang tot moderne tools en geeft deze hiermee direct een boost aan de werving van kandidaten voor vandaag en talent voor de toekomst!

Welke recruitmentoplossing past het beste bij uw organisatie?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact op!