Bekijk onze vacatures!

Begin 2015 is Calltraders begonnen vanuit Rotterdam om sales teams binnen bedrijven te helpen met het sneller sluiten van accounts door middel van hoog gekwalificeerde bezoekafspraken. Vandaag de dag biedt Calltraders organisaties het complete Account-Based framework voor een nieuwe kijk op het winnen van accounts.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacature van Accountmanager Binnendienst.

One team!

Calltraders opereert vanuit een principe waarbij al onze B2B campagnes en interne processen worden uitgevoerd op basis van een gecombineerd team aan marketing specialisten, business developers en campagne managers. Marketing, data en sales vormen de grondlaag van een succesvolle B2B strategie.

Onze bedrijfscultuur

Professionaliteit en saamhorigheid staan bij ons hoog in het vaandel en successen worden uitgebreid gevierd. Wij geloven in positieve begeleiding en meedenken met onze collega’s in plaats van een gesloten cultuur. Wij denken graag mee hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jij jouw functie als Accountmanager Binnendienst nóg beter zou kunnen uitvoeren. Daarom staan wij altijd open voor input!  Om onze professionaliteit en vakkundigheid te waarborgen zijn wij op zoek naar wat meer senior profielen.

Vanuit ons mooie pand op de Westblaak werken wij samen aan de beste resultaten!

Partner in sales

Technologie vormt een belangrijk onderdeel in onze B2B campagnes. We werken daarom alleen met de beste tool-stacks voor inbound- en outbound marketing. Voor elk project en account gelden nieuwe regels waarop wij onze toolset aanpassen.

Boek ongekende resultaten

Onze focus ligt op marketing- en sales-resultaten, maar dan alleen de resultaten die echt tellen. Geen overhypte marketing acties of troebele statistieken maar duidelijke ROI, gekwalificeerde business-cases en conversie via uw eigen sales funnel. Onze conversie en campagnes groeien over tijd door naar bewezen B2B groei.

Onderneem actie met ABM

De impact van de corona-crisis op bedrijven wereldwijd vereist van marketing en sales om terug te gaan naar de tekentafel om de strategieën voor 2020 en 2021 opnieuw vorm te geven. Nu is de tijd om uw Account-Based strategie op te bouwen en uw markt te domineren door te accelereren in new business. 

Win accounts, geen leads

Al jaren lang concentreren B2B marketing en sales teams zich op een brede benadering van product of dienst in de markt zonder duidelijke segmentaties. Er worden als gevolg duizenden euro’s per jaar uitgegeven aan events en marketing campagnes zonder duidelijke conversie. Onze diensten helpen B2B bedrijven om betekenisvolle campagnes te starten richting ‘best-fit’ accounts.

Het sollicitatieproces

Zodra jij solliciteert wordt er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen door Calltraders voor een telefonisch interview. Hierin nemen we kort jouw motivatie en CV door, en heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Maar wij zijn natuurlijk vooral benieuwd naar jou! Indien dit gesprek positief is, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit sollicitatiegesprek zullen we ook een rollenspel doen om te kijken hoe het B2B contact jou afgaat. Ook positief? Dan mag jij bij ons aan de slag!

Inwerktraject

Het inwerktraject (en tevens de proeftijd) bedraagt 2 weken. Onze directeur zelf zal jou volledig wegwijs maken in de functie, het bedrijf en de werkzaamheden. Vanaf dag 1 mag jij al aan de slag met het opbouwen van jouw klant-portfolio. Je communiceert altijd vanuit de naam van onze partner in zowel woord als geschrift (je krijgt bijvoorbeeld ook een persoonlijk e-mailadres vanuit onze partner) en je krijgt alle handvatten die je nodig hebt om professionele en kwalitatieve gesprekken en LinkedIn- en mailcontacten te hebben.

Met jouw sales ervaring verwachten wij dat je snel zelfstandig aan het werk zal kunnen en krijg jij veel verantwoordelijkheden. Jij zult verantwoordelijk worden voor één van onze partners, en zorgt ervoor dat deze samenwerking een succes wordt (en blijft).

Nog vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Je kunt het beste alsnog jouw sollicitatie opsturen, omdat jij in het telefonische interview uitgebreid de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen. Tevens kan je ons bereiken via zoe.fekkes@hirefive.nl.

Ga jij elk gesprek aan met een glimlach en een commerciële drive?
Staan hier jouw binnenkort jouw nieuwe leads?
Vier jij straks jouw successen samen met jouw collega’s? (en mooie bonussen!?)