Bekijk onze vacatures!

Werken bij FBTO via Klant Contact Diensten betekent de ruimte hebben voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Zo kun je bij goed presteren doorgroeien binnen jouw functie (verdieping van jouw takenpakket) of naar een functie als Coach of Teamleider. Nog een voordeel? Jij treedt direct in dienst bij Klant Contact Diensten (onderdeel van Achmea).

Met een goed startsalaris van €14,- per uur en een ruime toeslag wanneer jij werkt op zaterdagen op zak heb jij alle ruimte om te werken aan jouw commerciële vaardigheden, opleidingen en certificaten. Jij zorgt er straks voor dat de klanten met een lach op hun gezicht de telefoon ophangen!

Waar kom ik te werken?

Bij KCD stimuleren we elkaar om verder te denken dan de initiële klantvraag. We willen de partner zijn voor onze klanten en opdrachtgevers. Bij KCD krijg je meer dan een antwoord op je vraag. Het menselijke aspect voert bij ons de boventoon. Dit geldt zowel voor klant, medewerker als opdrachtgever. Klant Contact Diensten (KCD), een zelfstandig onderdeel van Achmea, ondersteunt alle Achmea-onderdelen in het aangaan en onderhouden van klantcontacten.

KCD is in 2001 opgericht en onderscheidt zich door de betrokkenheid van haar medewerkers bij haar opdrachtgevers en de klanten van die opdrachtgevers. KCD is doorlopend op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening voor de Achmea labels (waaronder Zilveren Kruis Achmea, Interpolis en natuurlijk FBTO) verder te verbeteren.

Waar wij in geloven!

Mensen maken het verschil. Het verschil tussen een tevreden klant of een blij verraste klant, tussen een collega die gewoon zijn werk doet of met plezier werkt, tussen een opdrachtgever of juist een samenwerkingspartner. Door écht contact te maken met elkaar. Dit zorgt voor kwaliteit, voor behaalde doelstellingen en voor overtroffen verwachtingen. Door te investeren in onze mensen, investeren we in uw resultaten.

Het sollicitatieproces

Zodra jij solliciteert wordt er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen door KCD voor een korte call. Hierin nemen we kort jouw motivatie en CV door, en heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Indien dit gesprek positief is, word je uitgenodigd voor een online klikgesprek. Ook positief? Dan mag jij bij ons aan de slag!

De startdatum van de functie is maandag 19 april. Je wordt dan volledig (virtueel) opgeleid door onze ervaren trainers. De duur van de (betaalde!) training zal 6 á 7 weken zijn (4 dagen per week). En daarna ben je kan jij (natuurlijk met hulp waar nodig) helemaal zelf aan de slag!

Werken vanuit huis

KCD volgt de adviezen van het RIVM op met betrekking tot thuiswerken. Iedereen (dus ook de nieuwe collega’s) werken vanuit huis en dit blijft zo totdat het advies verandert. Daarna is het de bedoeling dat iedereen weer deels teruggaat naar kantoor. Maar niet getreurd! Ook al werken we thuis zorgen we voor goede begeleiding en ondersteuning, en doen we er natuurlijk alles aan zodat jij je onderdeel voelt van het team. Het lenen van een bureaustoel is mogelijk vanaf ons Achmea hoofdkantoor in Leeuwarden. Het standaard thuiswerkpakket bevat een werklaptop, monitor, headset, toetsenbord, muis en bekabeling.

Nog vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Je kunt het beste alsnog jouw sollicitatie opsturen, omdat jij in de korte call uitgebreid de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen. Tevens kan je ons bereiken via zoe.fekkes@hirefive.nl.