Bekijk onze vacatures!

Klant Contact Diensten is een dochteronderneming van Achmea. Wij verzorgen daarom het klantcontact voor de grote labels van Achmea, zoals: Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO en Centraal Beheer. Voor ons label Zilveren Kruis zoeken we enthousiaste Klantenservice Medewerkers die vanuit huis de klanten gaan ondersteunen met diverse vragen over hun zorgverzekering! Jij bent het visitekaartje van Zilveren Kruis en zorgt ervoor dat elke klant met een grote glimlach de telefoon ophangt.

Waar kom ik te werken?

Bij KCD stimuleren we elkaar om verder te denken dan de initiële klantvraag. We willen de partner zijn voor onze klanten en opdrachtgevers. Bij KCD krijg je meer dan een antwoord op je vraag. Het menselijke aspect voert bij ons de boventoon. Dit geldt zowel voor klant, medewerker als opdrachtgever. Klant Contact Diensten (KCD), een zelfstandig onderdeel van Achmea, ondersteunt alle Achmea-onderdelen in het aangaan en onderhouden van klantcontacten.

KCD is in 2001 opgericht en onderscheidt zich door de betrokkenheid van haar medewerkers bij haar opdrachtgevers en de klanten van die opdrachtgevers. KCD is doorlopend op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening voor de Achmea labels (waaronder Zilveren Kruis Achmea, Interpolis en FBTO) verder te verbeteren.

Een impressie van jouw toekomstige collega’s:

Waar wij in geloven!

Mensen maken het verschil. Het verschil tussen een tevreden klant of een blij verraste klant, tussen een collega die gewoon zijn werk doet of met plezier werkt, tussen een opdrachtgever of juist een samenwerkingspartner. Door écht contact te maken met elkaar. Dit zorgt voor kwaliteit, voor behaalde doelstellingen en voor overtroffen verwachtingen. Door te investeren in onze mensen, investeren we in uw resultaten.

Het sollicitatieproces

Zodra jij solliciteert wordt er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen door KCD voor een korte call. Hierin nemen we kort jouw motivatie en CV door, en heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Indien dit gesprek positief is, word je uitgenodigd voor een online klikgesprek. Ook positief? Dan mag jij op onze kosten starten met jouw opleiding Wft Zorg! Deze opleiding is namelijk nodig om in deze functie te gaan werken.

Er zijn verschillende startdatums mogelijk vanaf nu tot in de zomer. Je wordt dan volledig (virtueel) opgeleid door onze ervaren trainers. De duur van de (betaalde!) training zal 2 weken zijn. En daarna kan jij (natuurlijk met hulp waar nodig) helemaal zelf aan de slag!

Wft-traject

Yes! Je bent aangenomen. Nu mag jij aan de slag met jouw Wft Zorg opleiding. Voor deze opleiding staat 3 à 4 weken gepland en heeft een studielast van ongeveer 60 uur (zelfstudie). Een fijne bijkomstigheid? Deze opleiding wordt volledig door ons betaald! Voor de opleiding dien je in het bezit te zijn van een laptop. Tijdens de studie word je begeleid door een studiebegeleider waaraan jij al je vragen kunt stellen.

Heb jij al jouw Wft Zorg in bezit? Dan ontvang jij €250,- bonus na het doorlopen van de training.

Training 

Na het behalen van jouw Wft Zorg diploma krijg je een uitgebreide training van Zilveren Kruis om als een volwaardige Klantenservice Medewerker vanuit huis aan de slag te kunnen. De duur van deze (betaalde) training bedraagt 2 weken.

Werken vanuit huis

KCD volgt de adviezen van het RIVM op met betrekking tot thuiswerken. Iedereen (dus ook de nieuwe collega’s) werken vanuit huis en dit blijft zo totdat het advies verandert. Maar niet getreurd! Ook al werken we thuis zorgen we voor goede begeleiding en ondersteuning, en doen we er natuurlijk alles aan zodat jij je onderdeel voelt van het team.

Dit is werken bij KCD!

Wij verkopen niets. Wij zijn er om klanten goed te woord te staan over hun zorgpakket, wat voor een hoop klanten een behoorlijk gecompliceerd onderwerp is.

LennertTeamleider Bedrijfsvoering

Toch is het Eindejaarswerk niet alleen een periode van hard werken maar wordt er ook ruimte gemaakt voor gezelligheid. Teamleiders die rond lopen met lekkere hapjes en drankjes, lelijke kersttruien competities en de jaarlijkse kerstborrel is iets waar ik elk jaar naar uitkijk.

SusanneSenior Klantenservice Medewerker

Zilveren Kruis heeft één doel en dat is de klanttevredenheid. Ze moeten tevreden ophangen en je moet niet mee gaan blèren met een klant. De klant is koning, ondanks dat je zelf nog steeds de keizer mag zijn.

LéonKlantenservice Medewerker

KCD wordt gekenmerkt door de prettige informele werkomgeving waarin iedereen graag het beste uit zichzelf wil halen. Teamleiders staan altijd voor je klaar en je krijgt eigenlijk continu aandacht, daarom heeft elke medewerker ook bijna elke week een coachingsmoment.

JasperTeamleider Performance

Nog vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Je kunt het beste alsnog jouw sollicitatie opsturen, omdat jij in de korte call uitgebreid de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen. Tevens kan je ons bereiken via zoe.fekkes@hirefive.nl.

Waar zijn wij gevestigd?

Ondanks dat je gaat thuiswerken,  ben je natuurlijk heel erg benieuwd waar wij gevestigd zijn! Neem snel een kijkje.

Na de pandemie een kijkje nemen op ons kantoor in Zoetermeer?

Locatie Zoetermeer

Baron de Coubertinlaan 35
2719 EN  Zoetermeer

Benieuwd naar jouw collega’s in Almere?

Locatie Almere

Straat van Florida 19
1334 PA Almere

Spreekt onze locatie in Arnhem jou aan?

Locatie Arnhem

Velperweg 37
6824 BE Arnhem