Bekijk onze vacatures!

Maxaro bevindt zich in de overgang van de organisatiefase naar de integratiefase, waarbij Maxaro groeit van 300 naar 800 medewerkers. Voor deze groei zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s. Zit jij vol met ambitie en werk je graag samen in een jong en dynamisch team? Wil jij jezelf maximaal blijven ontwikkelen met de door ons ontwikkelde Maxaro Academy? Bekijk dan snel onze vacatures om te zien of jouw droombaan erbij zit.

Waar kom ik te werken?

Een ‘warm bad’ voor iedereen. Dat is wat Maxaro voor nieuwkomers is. Met elkaar dromen we over morgen. Het realiseren van dromen vraagt om daadkracht en lef. Maar ook een hecht team met geloof in elkaar, begrip voor elkaar en betrokkenheid. Een team waar iedereen een rol van betekenis vervult. Waar je het beste in elkaar naar boven haalt, elkaar inspireert en niet afremt. Niet frustreert, maar aanmoedigt. Samen kom je verder. Iedere dag weer.

Een impressie van jouw toekomstige werkplek:

Onze drijfveren!

  • Gedreven door onze kwaliteit: Maxaro is er voor iedereen en dat vraagt een zeer breed aanbod; in producten, stijlen en prijsniveau. We gaan tot het uiterste voor duurzame producten van de beste kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs.
  • Gedreven door onze kernwaarden: we blijven onszelf en elkaar stimuleren om te ontplooien en grenzen te verleggen. We verrassen met regelmaat en veroveren daarmee de harten van onze klanten. Samen durven we te dromen, maar beseffen ons dat dit alleen tot resultaat leidt als we datgene vooral gewoon doén! Groot deel van onze collectie is hiervan ons ultieme bewijs.
  • Gedreven door onze kennis: we zijn trots op waar we vandaag staan, maar de focus ligt altijd op morgen. Marktkennis, klantfocus en productkennis, waarmee we onze klanten keer op keer verrassen, zijn onze drijfveren. Door innovatie, inventiviteit en passie voor verbetering blijven we voorop lopen als toonaangevende speler in de markt.
  • Dus….een ijzersterk merk voor de markt: Maxaro is er voor iedereen. Van consument en installateur tot groot zakelijke instantie en projectontwikkelaar. Iedereen kan ervaren dat Maxaro altijd een passende oplossing biedt, een betrouwbare partner is en een duurzame collectie heeft. Kortom, iedereen slaagt maximaal bij Maxaro.
  • Dus…een ijzersterk merk om te verkopen: Maxaro omarmt de klant vanaf het eerste contact tot en met de levering. Een zorgeloos traject waar we de klant doorheen leiden.
  • Dus…een ijzersterk merk door de collectie: de omvangrijke collectie garandeert dat iedereen slaagt bij Maxaro. Zeker omdat de laagst mogelijke prijsgarantie alle drempels wegneemt. De kwaliteit is geborgd en het design is hoogstaand.

Het sollicitatieproces

Zodra jij solliciteert streven wij ernaar om dezelfde werkdag nog contact met jou op te nemen voor een telefonische screening. Hierin zullen we een korte kennismaking hebben en zijn we natuurlijk heel erg benieuwd waarom je het team van Maxaro wilt komen versterken. Vanuit beide partijen een positief gevoel? Dan wordt er een sollicitatiegesprek ingepland! Voor je het weet help jij mee met de opening van de nieuwe Maxaro showroom in Rotterdam of Hoofddorp, hoe leuk!

Maxaro Academy

Werken bij een jong, vooruitstrevend en ambitieus bedrijf is de perfecte start of voortzetting van jouw carrière! ‘Ontwikkelen’ is ons sleutelwoord. Dat geldt zowel voor het bedrijf als voor álle medewerkers. De zelf ontwikkelde Maxaro Academy zorgt ervoor dat je in korte tijd enorm veel leert én ook continu blijft ontwikkelen. In dit online platform staat een opleidingstraject klaar dat je kennis laat maken met het bedrijf en je klaarstoomt voor de uitdagingen in jouw functie. Een week voor dat je start bij Maxaro krijg je toegang tot de Academy. Zo beland je in een warm bad.

Maxaro heeft ook eigen trainers in dienst. Zij begeleiden de ontwikkeling en doorgroei binnen Maxaro, maken en geven trainingen en zetten in op de cultuurwaarden.

We zoeken jou als je verder wilt groeien en de beste wilt worden in je vak. Het is belangrijk dat je onze cultuurwaarden omarmt en je ontwikkelt en ontplooit, grenzen verlegt, regelmatig verrast, het hart verovert, samen met ons droomt, durft en doet en trots bent. Op jezelf en op óns. Zo komen wij samen verder en zorgen wij samen voor nieuw succes. Iedere dag weer: Maximaal geslaagd!

Dit is werken bij Maxaro!

We gaan in alles tot het uiterste voor de klant en dat werpt ook echt zijn vruchten af. Niet overal krijg je de kansen die je bij maxaro wél krijgt. Je leert hier veel van het dagelijks contact met klanten en geen dag is hetzelfde.

IlseTeamleider Sales

Bij de afdeling Service heb ik geleerd om klanten positief te verrassen en nog blijer te maken dan ze al waren. Werken bij Maxaro is voor mij: zelf willen investeren, altijd onderzoekend zijn en de wil hebben om te blijven leren.

NielsProductspecialist Stoomkabines & Whirlpools

Maxaro gaat voor maximale klanttevredenheid. De organisatie biedt mij een mooie kans om met behulp van de Academy veel te leren en biedt tegelijkertijd mooie doorgroeimogelijkheden!

HajarAfterSales

Nog vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacatures? Je kunt het beste alsnog jouw sollicitatie opsturen, omdat jij in de telefonische screening uitgebreid de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen.