Jobmarketing

Trek de beste kandidaten aan door middel van de juiste boodschap via de juiste kanalen.

Het aantrekken van talent en het vervullen van vacatures is een uitdaging voor vele organisaties. “Post and pray” oftewel het enkel publiceren van een vacature op de eigen website en jobsites levert vaak niet het gewenste resultaat op. Het aantrekkelijk positioneren van het werkgeversmerk en een vacature onder de gezochte doelgroep, via de juiste kanalen en middels de juiste boodschap is daarom van essentieel belang.

Met vakinhoudelijke media, specifiek gekozen carrièresites, search, google display en social media ads bereiken we de juiste talenten die bij uw organisatie aan de slag gaan. Oftewel HIRE5 helpt organisaties de doelgroep te bereiken door het bepalen van de ideale media- en middelenmix. Alles om de hire(s) te realiseren!

Arbeidsmarkt &
doelgroepanalyse

Kom meer te weten over de doelgroep en de arbeidsmarkt!

Wij brengen de doelgroep in kaart zodat u inzicht krijgt in hun belangrijkste kenmerken en wat hen beweegt. Zodra er helder is welke kandidaat binnen het functieprofiel past, kan er een analyse worden gemaakt en wordt er gezamenlijk onder andere gekeken naar welk opleidingsniveau, functietitel en werkervaring passend zijn. Vanuit de data zien we waar de ideale kandidaten zich bevinden zodat deze door middel van de juiste uitingen op de juiste kanalen in beweging worden gebracht. Op deze manier worden de beste kandidaten aangetrokken!

Vacatureteksten

Haal alles uit een vacaturetekst

Het verspreiden van een vacature heeft een doel en dat is het vinden van de beste kandidaat. Een goede vacaturetekst die naar de doelgroep is geschreven is daarom essentieel bij het werven van nieuw talent. Het schrijven van een goede vacaturetekst is een vak apart en er zijn veel punten om rekening mee te houden. Sluit de tekst aan op de doelgroep en is hij zo ingestoken dat de vacature bovenaan in de resultaten van zoekopdrachten verschijnt? HIRE5 helpt graag om het maximale uit een vacaturetekst te halen. Door middel van de verkregen data uit onze doelgroep analyse zullen onze creatieve tekstschrijvers de meest wervende vacatureteksten schrijven in de taal van jouw doelgroep. Uiteraard met als doel het aantrekken van de ideale kandidaten.

Graag een op maat gemaakte vacaturetekst of een bestaande vacaturetekst laten nalopen? Wij adviseren u graag!

Recruitment
campagnes

Trek de beste sollicitanten aan en verleidt ze met de juiste boodschap

Door het inzetten van online recruitment marketing vergroot HIRE5 het bereik van uw vacatures en werkgeversmerk. Hierdoor krijgen de vacatures en organisatie meer zichtbaarheid en is er direct contact met de beste kandidaten. Door een combinatie van relevante media, specifieke jobsites, social media recruitment, search, google display en social media ads worden potentiele aanwinsten bereikt. Het stopt niet bij het opzetten van de campagne, er wordt continu aan de knoppen gedraaid om zodoende het maximale uit de campagne te halen. Wij monitoren de impact, sturen de campagne zo nodig bij en geven inzicht in de (tussentijdse) resultaten!

Welke recruitmentoplossing past het beste bij uw organisatie?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact op!