Wie zijn wij?

Een ondernemend team gericht op het continu sneller,
slimmer en transparanter maken van uw recruitmentproces.

Waarom we doen,
wat we doen

HIRE5 is een Recruitmentmarketing Bureau gespecialiseerd in het optimaliseren van recruitmentprocessen. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt en hebben als doel uw recruitmentproces beter, transparant en kosten-efficiënt te maken. We zijn sterk in Jobmarketing en Employer Branding maar kunnen uw organisatie ook ondersteunen met Recruitment Support, Talent Sourcing en Interim Recruitment.

We nemen de recruitmentprocessen uithanden, volledig of gedeeltelijk, altijd vanuit de naam van uw organisatie en met een sterk onderscheidend concept. Dat maakt HIRE5 dè recruitmentpartner voor grote en kleine organisaties.

Onze aanpak is gebaseerd op het HIRE5 recruitmentmodel. Binnen dit model bieden wij maatwerk oplossingen vanuit een hybride aanpak. Zo houden wij onze oplossingen schaalbaar en geeft dit de mogelijkheid om gefaseerd het recruitmentprocessen te verbeteren. Dit alles om toekomstig talent te zien, te vinden, te verleiden en ze uiteindelijk te onboarden!

Maak kennis met ons team

Jobmarketing en Employer Branding Recruitment Support, Talent Sourcing en Interim Recruitment. Recruitment Marketing-strategie. HIRE5 - Optimaliseren van recruitmentprocessen. HIRE5 is een Recruitmentmarketing Bureau.

Matthijs Sigtermans

Business Consultant

Als Business Consultant ben ik continu in gesprek met organisaties over het optimaliseren van het recruitmentproces. Vanuit mijn persoonlijke interesse blijf ik op de hoogte van nieuwe tools, recruitmenttools en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. Ik haal dan ook veel energie uit het delen van deze kennis met mijn gesprekspartners en om het resultaat van onze aanpassingen binnen het recruitmentproces terug te zien.

Benieuwd of uw huidige recruitmentproces efficiënter of tegen lagere kosten kan worden ingericht? Ik kom graag langs voor een (digitale) kop koffie!

Jobmarketing en Employer Branding Recruitment Support, Talent Sourcing en Interim Recruitment. Recruitment Marketing-strategie. HIRE5 - Optimaliseren van recruitmentprocessen. HIRE5 is een Recruitmentmarketing Bureau.

Zoë Fekkes

Recruitment Specialist

Vanuit data slimmer en efficiënter worden. Dit is een van de belangrijkste aspecten om mijn werk zo goed mogelijk uit te voeren. Binnen mijn functie als Recruitment Specialist hou ik dagelijks alle recruitmenttendensen nauwlettend in de gaten en zorg ik ervoor dat wervingscampagnes bijgestuurd en geoptimaliseerd worden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het juist implementeren van recruitmentstrategieën, om zo Employer Brand te verbeteren en de gewenste instroom te creëren (op zowel kwalitatief- als kwantitatief niveau).

Meer weten over hoe onze arbeidsmarktdata en expertise ervoor kan zorgen dat jouw bedrijf de juiste en meest efficiënte wervingsstrategie hanteert? Neem dan contact met mij op.

Onze partners

Welke recruitmentoplossing past het beste bij uw organisatie?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact op!